Leif Mannerström gåvokort

Leif Mannerström, mästerkocken har valt ut ett sortiment av gåvor som du kan skryta med i köket. Köp Leif Mannerström gåvokort idag! Gåvorna ligger förpackade i en exklusiv presentbox och på insidan av locket hittar man ett recept framtaget av Leif Mannerström.
Du får inte bara ett gåvokort utan även en bonusgåva och Leif Mannerströms kokbok ”Leifs Utvalda” allt packat i i en lyxig giftbox.

Du kan välja mellan följande bonusgåvor:
– Mannerströms kokbok och skaldjursbestick 7 delar. Exklusivt set med eleganta skaldjurbestick för 6 personer tillsammans med en kraftig krabbklo.
– Mannerströms kokbok och kött- och grillbestick 8 delar för 4 personer. Gjorda i högklassigt stål med spegelpolish. Kniven är specialtandad för bästa skärförmåga.
– Mannerströms kokbok och en japansk kockkniv. Exklusivt set med en japansk kockkniv i japanskt stål med ett svar greppvänligt handtag. Bladets längd är 20 cm.
– Mannerströms kokbok och en kockkniv. Exklusivt set med en elegant kockkniv i japanskt stål med ett svart greppvänligt handtag. Bladets längd är 20 cm.
– Mannerströms kokbok och serveringsbestick 3 delar. Serveringsked 21 cm, serveringsgaffel 21 cm och tårtspade 24 cm av högklassig kvalitet i spegelpolish med greppvänliga handtag.
– Mannerströms kokbok och ett köks-/grillförkläde i slitstark bomullsväv med Leif.
– Mannerströms signatur broderad på bröstet. Framficka och justerbart nackband. 80 x 100 cm.
– Mannerströms kokbok och dessertset 7 delar. Exklusivt set med ett elegant dessertset i högklassig kvalitet med spegelpolish och greppvänliga handtag. Setet innhehåller 1st tårtspade, 24 cm och 6 st dessertskedar, 15 cm.
– Mannerströms kokbok och en exklusiv pepparkvarn i högblank finish med ett keramiskt malverk av mycket hög kvalitet. Höjd: 21cm.

leif-mannerstrom-gavokort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *